Vi skreddersyr ditt arrangement, og ønsker på lik linje med deg, å skape de beste opplevelsene for gjestene dine.
Rondo tilbyr et smakfullt utvalg lunsjretter, buffet og julebordsmeny. Vi kan skreddersy mat etter ønsker og behov. Rondo har full skjenkebevilling og kan tilby alt av drikke - inkl. vinpakker.
Ingen gjester skal gå fra oss tørste eller sultne.
Vi tilrettelegger gjerne for både booking av artister og DJ til ditt arrangement, og har selvfølgelig alt av teknisk utstyr for førsteklasses lyd og lys for din fest.
Rondo leier ut både med full bevertning eller kombinasjon av medbrakt mat. Drikke kan ikke være medbrakt, Rondo står for servering av drikke, både alkohol og alkoholfritt.
Mat og drikke
Buffet fra kr 980,-*
3-retters julebordsmeny fra kr 845,-*
Mineralvann 0,5 l flaske fra kr 55,-
Vin fra kr 600,-
Øl 0,33 l flaske fra kr 92,-
*)per person.
Julebordsmeny 2025
Meny: 845,- per pers
Kontakt oss for booking av dato og dersom det er noe dere lurer på. Pris er per pers. For selskaper på mindre enn 30 pers kommer leie av lokale i tillegg.
3 retters middag. 845,- per pers.
Kongekrabbepai
Butterdeig, kongekrabbe og Granny Smith eple, med løyrom, majones dill og urteolje.
Inneholder: Skalldyr, hvete (gluten), fisk, egg, melk, sennep, sulfitt
Ullgris “confit” i terrine
Serveres i bourguignon rødvinssaus med hjemmelaget kremet potetmos og grillede grønnsaker.
Inneholder: Melk, sulfitt
Tilslørte bondepiker med hjemmelaget kaneliskrem
Moderne variant av en norsk klassiker: Varm eplekompott, karamelliserte epler, mandelcrumble. Serveres med hjemmelaget kanelis og vanilje- og mascarponekrem.
Inneholder: Melk, mandler, hvete (gluten)
Buffetmeny høst 2025
Menyen kan variere noe basert på hva slags råvarer vi har tilgjengelig. Kontakt oss gjerne dersom det er noe dere lurer på. For å unngå matsvinn legger vi til rette for at dere kan ta med restene fra buffeten hjem.
Meny: 980,- per pers, min 30 personer
Varm mat:
- Sliders Rondo style – mini bacon cheeseburgers.
Inneholder: egg, hvete, melk, sulfitt - Fersk laksefilet med Sandefjord smørsaus (kremet saus med sitron og dill). Inneholder: fisk, melk
Kald mat:
- Grønn salat med crudites, salatdressing.
- Rødbetsalat med valnøtter og ostekrem med urter
- Surdeigsbrød, foccacia, smør og aioli
- Gulrothummus
- Oliven
- Ost & kjeks-tallerken med franske og norske oster
- Eggesalat
- Tomat og burrata salat med pesto
- Setesdal ullgris og serrano tallerken
Dessert:
- Dessertbuffet med macaroner og et utvalg hjemmelagde småkaker
- Kaffebuffet: Kaffe fra Fuglen Coffee Roasters, te, melk og sukker.
Kaffe og dessertbuffet
- Kaffebuffet med kaffe fra Fuglen Coffee roasters, te, melk, sukker: 69,- per pers
- Kaffebuffet med makroner og småkaker: 150,- per pers
- Kaffebuffet med makroner og andre hjemmelagde småkaker: 230,- per pers
Priser utleie selskap
- Kun leie av lokale dag eller kveld: 6000,- (Søndag 7500,-)
- Leie av lokale ved matbestilling for 30+ personer: Inkludert
- Tekniker: kr 1010,- pr time
- DJ med lydoppsett for inntil 4 timer kr. 7000,-
- Leie av duker med vask: 500,-
- Leie av servise og bestikk med vask: 500,-
- Ekstra servitør (til medbrakt mat), per time: 400,-
Bestilling og kansellering
For at vi skal kunne planlegge, bestille mat og gjennomføre ditt arrangement, må vi ha følgende opplysninger fra dere:
14 dager før arrangement: ca antall personer, og hva som ønskes av mat og drikke.
7 dager før arrangement: Eksakt antall personer som skal ha mat og drikke. = Grunnlag for fakturering.
Seneste avbestilling: 14 dager før arrangement.
Avbestilling mellom 7 - 14 dager før arr: 50% fakturering*
Avbestilling mellom 0 - 7 dager før arr. 90% fakturering*
*) Basert på innmeldt antall personer.
Ta kontakt med oss
Vi svarer på spørsmål og kan avtale en prat og visning av våre lokaler. kontakt@rondo.no
*